A www.agenta.hu weboldal megnyitásával Ön elfogadja az alábbiakban felsorolt feltételeket.

Jelen honlapot az AGENTA-Consulting Biztosítás-és Pénzügyi Szolgáltatás Közvetítő Kft. készítette kizárólag tájékoztatás céljából, amely mindenfajta személyes jellegű információ megadása nélkül szabadon látogatható.

A honlapon megismerhetők az AGENTA-Consulting Biztosítás-és Pénzügyi Szolgáltatás Közvetítő Kft. közvetített szolgáltatásai, a honlapon megadott információk azonban nem minősülnek a szolgáltatások részletes ismertetésének. A honlapon elérhető bármilyen dokumentáció és/vagy információ nem tekinthető ajánlattételnek.

Az AGENTA-Consulting Biztosítás-és Pénzügyi Szolgáltatás Közvetítő Kft. ellenőrzi a honlapon elhelyezett információkat, és minden ésszerű intézkedést megtesz azok folyamatos aktualizálásáért, azonban pontosságát és teljességét garantálni nem tudja. Társaságunk nem vállal felelősséget a külső forrásból származó és azok megjelölésével közzétett információk pontatlanságából, a technikai jellegű problémákból adódó károkért.

Honlapunk tartalmát szerzői jog védi. A rajta található adatok vagy információk sokszorosításához, különösképpen szövegek vagy képanyag felhasználásához az AGENTA-Consulting Biztosítás-és Pénzügyi Szolgáltatás Közvetítő Kft. előzetes engedélye szükséges, kifejezett előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül harmadik személyek semmilyen módon nem használhatják, nem másolhatják, nem terjeszthetik, és nem tehetik közzé.